Ημερίδα για την πώληση ελληνικού ναυπηγικού εξοπλισμού στην Άπω Ανατολή

built_a_ship_

Οι Έλληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού (HEMEXPO) σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Τεχνολογίας (ΕΛΙΝΤ) διοργανώνουν την Ημερίδα – Σεμινάριο με θέμα «ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΠΗΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ».

H συγκεκριμένη ημερίδα απευθύνεται σε Τμημάτα Marketing – Business – Sales των Κατασκευαστών ναυτιλιακού εξοπλισμού και στοχεύει να ισχυροποιήσει σημαντικά τις γνώσεις τους και να καλλιεργήσει τις δεξιότητές τους σε σχέση με την πρακτική αντιμετώπιση των δυσκολιών και των εμποδίων που παρουσιάζονται κατά την υλοποίηση των πωλήσεων και την προώθηση συνεργασιών με τα ναυπηγεία της Άπω Ανατολής, στο πλαίσιο προγραμμάτων νέων κατασκευών καθώς και εκτεταμένων επανεξοπλισμών (retrofittings) που αφορούν τόσο τα ελληνόκτητα πλοία όσο και ξένους Πλοιοκτήτες.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Νομική Βιβλιοθήκη, Μαυρομιχάλη 23, Αίθουσα «Ευρώπη», Σάββατο 28 Μαρτίου και ώρα 9:00 – 16:30. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 210-4093076 ή στο email: [email protected]

Διαβάστε ακόμα