Πειραιάς
21°C

Κατάσχεση του «Ανδρέας Κάλβος» – Δείτε την ανακοίνωση της IONIAN GROUP

11/07/2018

Σήμερα, Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, έγινε γνωστό στην κοινοπραξία IONIANGROUP έγγραφο δικαστικής απόφασης, με το οποίο δεν επιτρέπεται προσωρινά ο απόπλους του Ε/Ο πλοίου «Ανδρέας Κάλβος» της εταιρίας ANMEZA.E.

Η Κοινοπραξία σε συνεργασία με την ΑΝΜΕΖ Α.Ε. προέβη ήδη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την άμεση άρση της νομικής ανωμαλίας και θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό μόλις αποκατασταθεί η λειτουργία των δρομολογίων του πλοίου, τα οποία σήμερα και ενδεχομένως το πρωί της 12ης Ιουλίου 2018 δε θα εκτελεστούν.

Η κοινοπραξία IONIANGROUP ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες της για οποιαδήποτε ταλαιπωρία και ευχαριστεί για την κατανόηση.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
21°C