Με τιμητική πλακέτα υποδέχθηκε ο ΟΛΠ το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Explorer (video)

seven_seas_explorer_plaketa
O Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς υποδέχθηκε την Τετάρτη 12/10 το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο “Seven Seas Explorer” της Regent Seven Seas Cruises, καθώς το υπερπολυτελές πλοίο έδεσε για πρώτη φορά στο ελληνικό λιμάνι στα πλαίσια των εναρκτήριων κρουαζιέρων του στο Αιγαίο.

Το μήκους 224 μέτρων κρουαζιερόπλοιο κατασκευάστηκε τον Ιούλιο του 2016 κι έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 750 επιβατών και 650 μελών του πληρώματος. Νονά του πλοίου ήταν η πριγκίπισσα Σαρλέν του Μονακού,σύζυγος του πρίγκηπα Αλβέρτου.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο να προσεγγίζει το λιμάνι.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του στον Πειραιά, στελέχη της λιμενικής αρχής επέδωσαν τιμητική πλακέτα στον Ιταλό πλοίαρχο Vasta Rosario Giovanni και βιβλία για τη βιβλιοθήκη του πλοίου.

Στην αναμνηστική φωτογραφία που ακολούθησε το συμβάν ο Ιταλός πλοίαρχος βρίσκεται στο κέντρο περιτριγυρισμένος από τα αριστερά προς δεξιά από τον κ. Κ. Λεοντάρα (Λιμενάρχης Πειραιά), τον κ. Ι. Θεοτοκά (Γ.Γ. Υπουργείου Ναυτιλίας), τον κ. Ι. Μώραλη (Δήμαρχος Πειραιά) τον κ. Δ. Μπέκο (Διευθυντής πρακτορείου Destination Services Greece, τον κ. Θ. Τσίτουρα (Δ/ντή Εξυπηρέτησης Πλοίων & Επιβατών ΟΛΠ Α.Ε.) και τον κ. Δ. Σπύρου, (Δ/ντής Διοίκησης του ΟΛΠ).

Σημειώνεται ότι τον φετινό Οκτώβριο οι προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων στον Πειραιά συνεχίζονται με τον ίδιο αυξητικό ρυθμό που καταγράφεται από την αρχή της χρονιάς (15-20%), καθώς θεωρείται ένα από τα πιο φιλόξενα και ασφαλή λιμάνια στην ανατoλική Μεσόγειο.

Διαβάστε επίσης: COSCO: Στόχος ο τριπλασιασμός των επιβατών κρουαζιερας στον Πειραιά

Διαβάστε ακόμα