«Με χαλκευμένα στοιχεία παραπέμπονται σε δίκη 48 ναυτεργάτες του SUPERFERRY II

superferry_ii_golden_star_ferries_

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ,ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ,ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ,ΠΕΣ/ΝΑΤ με δελτίο τύπου-καταγγελία που εξέδωσαν καταγγέλλουν τις μεθόδους βίας και τρομοκρατίας των εφοπλιστών και κυβέρνησης, σε βάρος των 48 ναυτεργατών του Ε/Γ-Ο/Γ «SURERFERRY II».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συγκεκριμένα τους καλούν να απολογηθούν στο Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά στις 26/2/2015, με ψευδείς και ανακριβείς πληροφορίες, το κλητήριο θέσπισμα γράφει ότι το πλοίο ήταν στις 20/2/2013 στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ βρισκόταν στο λιμάνι της Ραφήνας.

Με απόφαση της ΓΣΣΕ, της ΠΝΟ, απεργούσαν το σύνολο των πλοίων στην Ελλάδα, γιατί η απεργία στις 20/2/2013, ήταν Πανελλαδική – Πανεργατική και δικάζεται το σύνολο των ναυτεργατών μελών του πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ «SUPERFERRY II» με χαλκευμένες κατηγορίες.

Οι ναυτεργάτες, οι εργαζόμενοι, το συνδικαλιστικό κίνημα στο σύνολο του πρέπει να καταδικάσει και να απαντήσει σε αυτές τις μεθόδους της βίας, της τρομοκρατίας, σε βάρος των εργαζομένων με οργάνωση – ενότητα – αγώνα.

Οι αγώνες είναι μπροστά μας ενάντια στην βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου. Στις 27 Νοέμβρη απαντάμε με απεργιακό αγώνα και στις 26/2/2015 την μέρα εκδίκασης θα μας βρουν μπροστά τους.

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΗ

Διαβάστε ακόμα