Μέλος του πληρώματος μαχαιρώθηκε από συνάδελφο του στο λιμάνι του Λονγκ Μπιτς

Το πρωί της Δευτέρας, μια διαμάχη μεταξύ δύο μελών του πληρώματος στο λιμάνι του Λονγκ Μπιτς είχε σαν αποτέλεσμα το μαχαίρωμα ενός εξ αυτών, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Περίπου στις 01:45 το πρωί της Δευτέρας, το Αστυνομικό Τμήμα του Λονγκ Μπιτς έλαβε καταγγελία για συμπλοκή στην προβλήτα G του λιμανιού. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν ένα τραυματισμένο άντρα ο οποίος είχε μαχαιρωθεί στο πάνω μέρος του σώματος του.

Το τραύμα δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή και η κατάσταση του άνδρα ήταν σταθερή, με το ιατρικό προσωπικό να τον μεταφέρει σε κοντινό νοσοκομείο για αξιολόγηση και περίθαλψη του τραύματος του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επίσης έναν συνάδελφο ναυτικό για το μαχαίρωμα.

Ο υπήκοος της Ινδονησίας Anali Nanto, 48 ετών, κατηγορείται για επίθεση με θανατηφόρο όπλο και τέθηκε υπό κράτηση. Η επίθεση ξεκίνησε με μια διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών και κλιμακώθηκε, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Λονγκ Μπιτς. Το όνομα του πλοίο δεν έχει γίνει γνωστό.

Ο καυγάς θυμίζει το μαχαίρωμα στο πλοίο μεταφοράς κοντέινερ MSC Ravenna τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν ένα μέλος του πληρώματος, ο Michael Dequito Monegro, επιτέθηκε και σκότωσε τον λοστρόμο του πλοίου έξω από μία αποθήκη.

Ο Monegro συνελήφθη από άλλα μέλη του πληρώματος και παραδόθηκε στην αστυνομία στο λιμάνι του Λος Άντζελες, δίπλα στο Λονγκ Μπιτς. Ομολόγησε το έγκλημα τον Μάρτιο του 2022 και περιμένει την καταδίκη του.

Διαβάστε ακόμα