Πειραιάς
19°C

Mηχανική βλάβη φορτηγού πλοίου ανοιχτά της Πύλου

fortigo_ploio_Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πύλου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ ”YILDIZ” σημαίας Κονγκό, για μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα ότι έσπασε σωλήνας υψηλής πίεσης του τιμονιού, στην αριστερή πλευρά του πλοίου, λίγη ώρα μετά τον απόπλου του από τον λιμένα της Πύλου.

Δημοσιεύθηκε στις

05/12/2015

από

Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα της Πύλου προκειμένου να προβεί στην αποκατάσταση της βλάβης.

Επί του πλοίου επέβαιναν πέντε (05) άτομα πλήρωμα ενώ, είχε αποπλεύσει από την Πύλο προς Μαρμαρίς Τουρκίας, κενό φορτίου.

Από την Λιμενική Αρχή Πύλου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Φ/Γ ”YILDIZ’ μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
19°C