Ο όμιλος Grimaldi ενισχύει τη σύνδεση Ελλάδας – Ιταλίας

canadia_grimaldi_

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδιών με εξαιρετικές εκπτώσεις!

Ο όμιλος Grimaldi ανακοίνωσε την επαναφορά της γραμμής, που θα συνδέει τα λιμάνια της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας και της Ραβέννας και θα εξυπηρετεί τη μεταφορά επιβατών, οχημάτων και εμπορευμάτων, από 16 Φεβρουαρίου 2015.

Οι αναχωρήσεις από τη Ραβέννα θα είναι κάθε Τετάρτη στις 12:00 και Σάββατο στις 23:00, με άφιξη στην Ηγουμενίτσα αντίστοιχα την Πέμπτη στις 15:00 και τη Δευτέρα στις 2:00 π.μ. και στην Πάτρα την Πέμπτη στις 21:00 και τη Δευτέρα στις 10:00 π.μ. Αναχώρηση από την Πάτρα θα είναι τη Δευτέρα στις 22:00 και την Πέμπτη στις 23:59, από την Ηγουμενίτσα, την Τρίτη στις 5:00 π.μ. και την Παρασκευή στις 8:30 π.μ., και άφιξη στη Ραβέννα, την Τετάρτη στις 8:30 π.μ. και το Σάββατο στις 19:00 αντίστοιχα.

Η δρομολογιακή γραμμή θα εξυπηρετείται από το σύγχρονο επιβατηγό – οχηματαγωγό «Catania», με ιταλική σημαία, το οποίο ναυπηγήθηκε το 2003. Έχει μήκος 186 μέτρα και ολική χωρητικότητα 26.000 τόνους. Το μεταφορικό του έργο είναι 2.250 γραμμικά μέτρα φορτίου, ενώ παράλληλα μπορεί να φιλοξενήσει 1.000 επιβάτες και 170 αυτοκίνητα. Το πλοίο αναπτύσσει ταχύτητα 23 κόμβων, διαθέτει 93 καμπίνες -εσωτερικές, εξωτερικές, σουίτες- 62 ανακλινόμενα καθίσματα και εστιατόριο self-service, καφετέρια, μπαρ, video games, ηλεκτρονικά παιχνίδια για ενήλικες επιβάτες, εμπορικό κέντρο.

Εκτός από τη γραμμή που συνδέει τη Ραβέννα με την Ελλάδα, το Catania κάθε Σάββατο θα εξυπηρετεί και το λιμάνι της Τεργέστης. Η ώρα αναχώρησης είναι προγραμματισμένη στη 01:00 π.μ. με άφιξη στην Ηγουμενίτσα την Δευτέρα στις 2:00 π.μ. και στην Πάτρα τη Δευτέρα στις 11:00 π.μ. Αυτή η γραμμή προστίθεται στις δυο υφιστάμενες αναχωρήσεις που προσφέρει κάθε Τετάρτη και Πέμπτη η Minoan Lines, θυγατρική του ομίλου Grimaldi.

Σημειώνεται ότι μέσω της Grimaldi Lines και της Minoan Lines, ο όμιλος Grimaldi προσφέρει μια ευρεία επιλογή στις γραμμές Ελλάδας Ιταλίας. Συνολικά, ο όμιλος θα προσφέρει τρεις εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από/προς τη Βόρεια-Aνατολική Ιταλία (Τεργέστη), δύο αναχωρήσεις από/προς τη Βόρεια-Κεντρική Ιταλία (Ραβέννα), έξι αναχωρήσεις από/προς την Κεντρική Ιταλία (Αγκώνα) και καθημερινές αναχωρήσεις από/προς τη Νότια Ιταλία (Μπρίντιζι).

Διαβάστε ακόμα