Ουκρανός μέλος του πληρώματος ενός μέγα-γιοτ το οποίο ανήκει σε Ρώσο μεγιστάνα προσπάθησε να το βυθίσει!

Μέλος του πληρώματος από την Ουκρανία του mega yacht LADY ANASTASIA, που ανήκει σε Ρώσο μεγιστάνα όπλων, επιχείρησε να το βυθίσει στο Adriano της Μαγιόρκα της Ισπανίας, στις 27 Φεβρουαρίου.

Το έκανε γιατί δεν μπορούσε να συγκρατήσει το θυμό του, αφού είδε πώς ρωσικά στρατιωτικά ελικόπτερα επιτέθηκαν και χτύπησαν με ρουκέτες μια πολυκατοικία στο Κίεβο.

Το γιοτ, αν και μερικώς βυθισμένο, διασώθηκε από δύο άλλα μέλη του πληρώματος, επίσης Ουκρανούς. Όταν έφτασε η αστυνομία, ανέλαβε όλη την ευθύνη, λέγοντας ότι ο ιδιοκτήτης του γιοτ είναι εγκληματίας πολέμου, που παράγει όπλα τα οποία σκοτώνουν αμάχους στην Ουκρανία

Συνελήφθη, αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, με εγγύηση. Εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος αυτού του γιοτ για 10 χρόνια και είπε ότι δεν έχει μετανιώσει για αυτό που έκανε.

Το πολυτελές γιοτ LADY ANASTASIA, κατασκευής 2001, σημαία Αγίου Βικεντίου και Γρεναδινών, το οποίο διαθέτει 5 καμπίνες για 10 άτομα, μα 9 μέλη του πληρώματος, του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι ο Alexander Mikheev, Ρώσος μεγιστάνας όπλων και επικεφαλής της ρωσικής εταιρείας όπλων Heempporters και της Rosoporations .

Διαβάστε ακόμα