Παραδόθηκε το κρουαζιερόπλοιο «Quantum of the Seas» [video]

krouazieroploio_quantum-of-the-seas

Μετά από μήνες προετοιμασίας, ελέγχους και δοκιμές, ένα από τα πιο καινοτόμα κρουαζιερόπλοια που φτιάχτηκαν ποτέ, το «Quantum of the Seas», παραδόθηκε στην Royal Caribbean.

Η επίσημη παράδοση του πλοίου έγινε στις 20 Οκτώβριου, από το ναυπηγείο Meyer Werft, ενώ πραγματοποιήθηκε και τελετή με την συμμετοχή στελεχών από το ναυπηγείο και την Royal Caribbean.

Το πλοίο έπλευσε με προορισμό το Σαουθάμπτον στην Αγγλία και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα διασχίσει τον Ατλαντικό και θα καταπλεύσει στο Cape Liberty Cruise Port, στο Bayonne στο New Jersey.

Το κρουαζιερόπλοιο πριν αναχωρήσει για την Άπω Ανατολή και συγκεκριμένα την Σαγκάη στην Κίνα, θα επισκεφτεί τις Μπαχάμες και την Καραϊβική.

Το «Quantum of the Seas», μαζί με το αδερφάκι του που θα παραδοθεί το 2015, «Anthem of the Seas», είναι τα πιο προηγμένα και καινοτόμα κρουαζιερόπλοια που φτιάχτηκαν ποτέ. Τα πλοία προσφέρουν νέες δυνατότητες μεταξύ των οποίων είναι η πρώτη εμπειρία που θα έχουν οι επιβάτες να ταξιδεύοντας περίπου 92 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας! Ακόμα, διαθέτει το μεγαλύτερο συγκρότημα αθλητικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων που περιλαμβάνουν συγκρουόμενα αυτοκινητάκια και την δυνατότητα πατινάζ.

Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει 2,090 καμπίνες ενώ μπορεί να μεταφέρει 4,180 επιβάτες!

Διαβάστε ακόμα