Πειραιάς
25°C

Ρύπανση από σεντινόνερα στο Κερατσίνι

Δημοσιεύθηκε στις

16/10/2014

από

thalassia_rupansi_

Θαλάσσια ρύπανση προκλήθηκε απογευματινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ιχθυόσκαλας και Καρβουνόσκαλας Κερατσινίου.
Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας την ύπαρξη ρύπανσης από διάσπαρτα σεντινόνερα, τα οποία σχημάτιζαν κηλίδες ιριδίζουσας μορφής, εκτάσεως περίπου 500 τ.μ.

Οι εργασίες απορρύπανσης πραγματοποιήθηκαν από ιδιωτική αντιρρυπαντική εταιρεία με ικανοποιητικά αποτελέσματα, ενώ από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, ελήφθησαν δείγματα από το θαλάσσιο χώρο καθώς και από ένα (01) παρακείμενο πλοίο.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
25°C