Σχεδόν έτοιμο το κρουαζιερόπλοιο Symphony of the Seas (video)


Το Symphony of the Seas, το νεώτερο μέλος της κατηγορίας πλοίων Oasis της Royal Caribbean International, είναι τώρα ένα βήμα πιο κοντά στην πλήρη ολοκλήρωσή της κατασκευής του καθώς προσεγγίζει το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 2018.

Με το εξωτερικό του ολοκληρωμένο, το πλοίο εξήλθε από την ξηρά αποβάθρα του στα ναυπηγεία της STX France για να ξεκινήσει την επόμενη φάση της εσωτερικής κατασκευής.

Μόλις ολοκληρωθεί, το κρουαζιερόπλοιο θα έχει μήκος 362 μέτρα και πλάτος 47 μέτρα και θα μπορεί να φιλοξενήσει 6.870 επιβάτες και 2.100 μέλη πληρώματος.

Το Symphony of the Seas θα διεκδικήσει τον τίτλο του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου του κόσμου, προσφέροντας 28 παραπάνω καμπίνες από το αδελφό πλοίο του Harmony of the Seas και χωρητικότητα 230.000 GT, σύμφωνα με την Royal Caribbean.

Το κρουαζιερόπλοιο θα περάσει την εναρκτήρια καλοκαιρινή του περίοδο, εξερευνώντας τη Μεσόγειο. Το πλοίο αναμένεται να καταπλεύσει στα λιμάνια της Βαρκελώνης και της Πάλμα ντε Μαγιόρκα της Ισπανίας, της Προβηγκίας στη Γαλλία και της Φλωρεντίας/Πίζα, Ρώμης και Νάπολης, στην Ιταλία.

Παρακολουθήστε την έξοδο του κρουαζιερόπλοιου από την ξηρά αποβάθρα:

Διαβάστε ακόμα