Συγχαρητήριες επιστολές Αρχηγού Λ.Σ. σε ναυτικούς για την διάσωση ναυαγών

arxogos_limenikou_somatos_athanasios_athanasopoulos_

Τα συγχαρητήρια του εξέφρασε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Aθανάσιος ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ με επιστολή του προς τον Πλοίαρχο ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗ Αλέξανδρο, τους Αξιωματικούς και το πλήρωμα του υπό την πλοιαρχία του M/V “MAVERICK GUNNER” Ν.Πειραιά 12035, για την καθοριστική συμμετοχή τους στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, που έλαβε χώρα την 09-03-14 και 10-03-2014, σε σκάφος, το οποίο βρισκόταν σε κίνδυνο με πέντε (05) επιβαίνοντες, πλησίον των ακτών της Χιλής στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ομοίως, συγχαρητήρια επιστολή απεστάλη προς τον Πλοίαρχο ΑΝΘΗ Αλέξανδρο, τους Αξιωματικούς και το πλήρωμα του υπό την πλοιαρχία του LPG “SYMI”, Ν.Πειραιά 12096, για τη διάσωση δύο (02) ναυαγών, που έλαβε χώρα την 30-06-2014, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Tuticorin και Fujairah (SRR Ιράν).

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στις επιστολές του τονίζει ότι «η ενέργειά σας αυτή αποτελεί εξαίρετη πράξη αλληλεγγύης, αποδεικνύει εμπράκτως την προσήλωσή σας στις μακροχρόνιες παραδόσεις της Ελληνικής ναυτοσύνης, τιμά τους Έλληνες ναυτικούς και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».

Διαβάστε ακόμα