Μεταγραφή μεγάλης αξίας: Στην Aegean Shipping ο Απόστολος Πουλοβασίλης


Η Διοίκηση της Aegean Shipping όρισε τον Απόστολο Πουλοβασίλη ως νέο γενικό διευθυντή της εταιρείας, πραγματοποιώντας μια τεράστια προσθήκη ενός από τους κορυφαίους της ναυτιλίας.

Ο Πουλοβασίλης έχει περισσότερα από 27 χρόνια στον κλάδο, και προέρχεται από το ρόλο του Chief Operating Officer στην ναυτιλιακή εταιρεία ELETSON. Πριν από την ELETSON, ο Πουλοβασίλη ήταν στον LLOYD’S Register όπου εργάστηκε για 24 χρόνια φθάνοντας στην κορυφή ως Regional Marine Manager για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Ο Γιώργος Μελισσανίδης, πρόεδρος της Aegean Shipping Management S.A, σχολίασε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πρόσληψη κάποιου του διαμετρήματος και της εμπειρίας του κ Πουλοβασίλη. Έχει αποδειχθεί σε όλη την καριέρα του, ότι έχει την δυνατότητα να αναπτύξει και να οδηγήσει επιτυχημένα και να παραδώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του για να δημιουργήσουμε το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία της Aegean Shipping».”

Ο κ. Πουλοβασίλης είπε ότι πρώτη προτεραιότητά του είναι να οδηγήσει την Aegean Shipping στην επόμενη φάση της βιώσιμης ανάπτυξης και επέκτασης του πράσινου στόλου της.

Η Aegean σήμερα αναβάθμίζει τον στόλο δεξαμενόπλοιων της με έμφαση στην λειτουργική και περιβαλλοντική αριστεία. Υπέγραψε για τέσσερα Aframax δεξαμενόπλοια επόμενης γενιάς στην Cosco Zhoushan πέρυσι για να τα προσθέσει στον πράσινο στόλο της.

Διαβάστε ακόμα