Πειραιάς
29°C

Στο στόχαστρο διαρρηκτών τρία εκδοτήρια ναυτιλιακών εταιρειών στη Θάσο

Στο στόχαστρο διαρρηκτών τρία εκδοτήρια ναυτιλιακών εταιρειών στη Θάσο, τα οποία βρίσκονται εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα, με τις Αρχές να διερευνούν την υπόθεση.

Δημοσιεύθηκε στις

18/08/2026

από

Σύμφωνα με το λιμενικό, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θάσου για περιστατικό διάρρηξης σε τρία (03) εκδοτήρια ναυτιλιακών εταιρειών, τα οποία ευρίσκονται εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα (Χ.Ζ.Λ.) Θάσου.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, για παράβαση των άρθρων 372 «Κλοπή» και 378 «Φθορά ξένης ιδιοκτησίας» του Π.Κ.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
29°C