Στο τελικό στάδιο το νέο μεγαθήριο της CruiseNewser[pics]

cruise__newser_sto_teliko_stadio_to_megathirio__

Σύμφωνα με το CruiseNewser, το νεότερο πλοίο στον στόλο της Royal Caribbean, το Quantum of the Seas, έχει εισέλθει στο καρνάγιο του ναυπηγείου Meyer Werft, στο Papenburg της Γερμανίας, όπου και προς το παρόν βρίσκεται υπό κατασκευή.

Το πλοίο έχει μήκος 348 μέτρα, βάθος καρίνας 8,5 μέτρα και έχει βάρος 167.800 τόνων. Αυτό κάνει τη σειρά Quantum το δεύτερο μεγαλύτερο στον στόλο μετά την σειρά πλοίων Oasis (με το Allure of the Seas να αποτελεί το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο) και ξεπερνώντας τη σειρά Freedom. Το Quantum of the Seas θα έχει χωρητικότητα 4.180 επιβατών και θα είναι σε θέση να πλεύσει με μέγιστη ταχύτητα 22 knots.

Η Royal Caribbean έχει ήδη αποκαλύψει μερικές από τις “πρωτιές” στον κλάδο που κατακτά με το νέο πλοίο της. Το Quantum of the Seas θα προσφέρει άπειρες δυνατότητες ψυχαγωγίας, άθλησης και σίτισης. Το μοντέλο “Dynamic Dining” θα επιτρέπει στους επισκέπτες να ελέγχουν κάθε πτυχή της σίτισης τους κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, ενώ οι επιβάτες θα μπορούν να διαλέξουν από μια ποικιλία από 18 αίθουσες εστιατορίων.

Το highlight στο πρόγραμμα ψυχαγωγίας είναι η παράσταση του Broadway Mamma Mia. Το Quantum of the Seas θα είναι επίσης το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που θα εισαγάγει έναν προσομοιωτή sky-diving.

Το πλοίο θα κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Νοεμβρίου από το Bayonne του New Jersey.

cruise_newser_sto_teliko_stadio_to_megathirio__

cruise_newser_sto_teliko_stadio_to_megathirio_

Διαβάστε ακόμα