Στον ΟΛΠ η διοίκηση της CLIA Europe

olp_clia_europe_

Με τον Πρόεδρο της CLIA Europe (Διεθνής Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας) κ. Pierfrancesco Vago, τον κ. Βο Larsen Διευθυντή της CLIA και τον κ. Κυριάκο Αναστασιάδη, μέλος του Δ.Σ. της CLIA Europe, συναντήθηκαν στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ Α.Ε. ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο Γεν. Δ/ντής κ. Στ. Χατζάκος και ο Γ.Γ. της MedCruise καθηγητής Θάνος Πάλλης.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ανάπτυξη της Παγκόσμιας Κρουαζιέρας και τη σταθεροποίηση της ελληνικής κρουαζιέρας μετά το 2010 σε σταθερά μέσα ποσοστά. Η επίσκεψη του Προέδρου της CLIA, ο οποίος είναι και κορυφαίο στέλεχος της MSC, συνδυάστηκε με τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης της MedCruise, η οποία συνέρχεται στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα, παράλληλα με τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Seatrade στην ίδια πόλη.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης: “ο θαλάσσιος τουρισμός είναι ένα ιδιαίτερα ευπαθές προϊόν στις τοπικές και διεθνείς κρίσεις, από τις οποίες δοκιμάζεται και φέτος η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Ευτυχώς οι θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου και Ιονίου είναι “θάλασσες ασφάλειας και ειρήνης” και με τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών δεν θα δοκιμάσουν μεγάλες διαταραχές. Ειδικά το λιμάνι κρουαζιέρας του Πειραιά αποτελεί έναν υπερσύγχρονο κόμβο παροχής πλήρων υπηρεσιών σε επιβάτες και πλοία, κέντρο πλέον Τουρισμού και Πολιτισμού”.

Διαβάστε ακόμα