Συγχαρητήριες επιστολές Αρχηγού Λ.Σ. σε ναυτικούς για την διάσωση ναυαγών

DIASWSH_NAUAGWN_APO_ELLINIKA_PLOIA

Τα συγχαρητήρια του εξέφρασε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Aθανάσιος ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ με επιστολή του προς τον Πλοίαρχο ΤΑΦΛΑΜΠΑ Ευστάθιο, τους Αξιωματικούς και το πλήρωμα του υπό την πλοιαρχία του Δ/Ξ “MINERVA JOANNA” Ν.Πειραιά 11795, για την αποφασιστική συνδρομή τους στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, που έλαβε χώρα την 03-10-14 στην περιοχή αρμοδιότητας έρευνας και Διάσωσης της Λιβύης, διασώζοντας συνολικά εκατόν πενήντα (150) άτομα.

Ομοίως, ο κ. Αρχηγός απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον Πλοίαρχο ΝΙΑΡΧΟ Κωνσταντίνο, τους Αξιωματικούς και το πλήρωμα του υπό την πλοιαρχία του Δ/Ξ “AEGEAN MYTH”, Ν.Πειραιά 11517, για την καθοριστική συμμετοχή τους στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, που έλαβε χώρα την 29-09-2014, στη θαλάσσια περιοχή αρμοδιότητας Έρευνας – Διάσωσης της Λιβύης, διασώζοντας συνολικά εκατόν τριάντα πέντε (135) άτομα.

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στις επιστολές του τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «η ενέργειά σας αυτή αποτελεί εξαίρετη πράξη αλληλεγγύης, αποδεικνύει την προσήλωσή σας στις μακροχρόνιες παραδόσεις της Ελληνικής ναυτοσύνης, τιμά τους Έλληνες ναυτικούς και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».

Διαβάστε ακόμα