Ταχύπλοο θα μετατραπεί σε πλωτό συνεδριακό χώρο στην Τουρκία

stena_explorer
Το Επιβατηγό Ro-Ro φορτηγό πλοίο Stena Explorer θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο πλωτό συνεδριακό χώρο. Το πλοίο πωλήθηκε στην τουρκική Karadeniz Holding, τον Οκτώβριο του 2015.

Η θυγατρική της Karadeniz Holdings ναυπηγοκατασκευαστική Karmarine Yalova θα πραγματοποιήσει την ανακαίνιση με το πλοίο να μετονομάζεται σε One World Karadeniz.

Θα χρησιμεύσει ως έδρα του ναυπηγείου της Karmarine, που θα κατασκευάζονται Powerships και θα περιλαμβάνει συνεδριακές αίθουσες που θα μπορούν να εξυπηρετούν περισσότερους από 200 ανθρώπους, ένα ελικοδρόμιο, και μια νέα πτέρυγα για εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης.

Θα χρησιμοποιηθεί ως ένα πρότζεκτ έρευνας και ανάπτυξης που θα μπορεί να δημιουργήσει τη δική του ενέργεια με την ανεμογεννήτρια του κάθετου άξονα και τους υψηλής τεχνολογίας ηλιακούς συλλέκτες του και θα παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια σε περίπτωση σεισμού και υψηλό βιοτικό επίπεδο στο ναυπηγείο στην Τουρκία.

Σε πρώτο επίπεδο, θα υπάρχουν μικρές αλλαγές και μόνο ορισμένες περιοχές σε ορισμένους τομείς θα εξοπλιστούν σαν χώροι γραφείου. Η συνολική μετατροπή θα χρειαστεί χρόνο, εξαιτίας του αναλυτικού σχεδιασμού και των διαδικασιών έρευνας και ανάπτυξης που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμα