ΒΙΝΤΕΟ: Τεράστιο κύμα έσπασε τα τζάμια επιβατηγού πλοίου στο Αμβούργο προκαλώντας πανικό!

Οι επιβάτες πλοίο ferry στο Αμβούργο είδαν τον χάρο με τα μάτια τους όταν ένα τεράστιο κύμα έσπασε τα μπροστινά παράθυρα έχοντας σαν αποτέλεσμα να εισέλθει με ορμή το νερό μέσα στο σαλόνι του πλοίου.

Στα συγκλονιστικά πλάνα βλέπουμε την τρομακτική στιγμή που το πλοίο Hadag στο Tollerort χτυπήθηκε από ένα κύμα κατά τη διάρκεια μιας ισχυρής καταιγίδας.

Το συμβάν προκάλεσε πανικό καθώς οι άνθρωποι άρπαξαν τα πράγματά τους και έτρεξαν να σωθούν ενώ το νερό πλημμύρισε το σαλόνι του πλοίου. Το νερό μπήκε στον χώρο των επιβατών από τα παράθυρα, τα οποία έσπασαν από την δύναμη του κύματος.

Παρά το γεγονός ότι κάποιοι επιβάτες χτυπήθηκαν από τη δύναμη του κύματος, κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μόνο λίγοι άνθρωποι βρίσκονταν στο μπροστινό σημείο του πλοίου όταν χτύπησε το κύμα, με τους περισσότερους να κάθονται πιο κοντά στο πίσω μέρος, δίνοντάς τους αρκετό χρόνο για να φύγουν.
Οι αξιωματούχοι διερευνούν τώρα γιατί τα παράθυρα υποχώρησαν.

Μετά από αυτό το συμβάν ανεστάλησαν προσωρινά τα δρομολόγια των ferry.

Το περιστατικό συνέβη καθώς η καταιγίδα Ylenia έφερε ανέμους ταχύτητας 95 μίλίων/ώρα στη βόρεια Γερμανία.

Οι κάτοικοι έχουν κληθεί να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κρατούν αποστάσεις από κτίρια, σκαλωσιές και καλώδια ρεύματος.

Η καταιγίδα Ylenia άφησε χιλιάδες σπίτια χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ανάγκασε τα σχολεία να κλείσουν και προκάλεσε προβλήματα στις μετακινήσεις, με ακυρώσεις στα δρομολόγια τρένων και πτήσεων σε πολλές περιοχές της χώρας.

Το Βερολίνο έχει κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του τεράστιου όγκου κλήσεων που λαμβάνουν οι αρχές.

Διαβάστε ακόμα