Τέσσερα παιδιά και δύο ενήλικες έχασαν την ζωή τους από ανατροπή ferry στη Σρι Λάνκα (Video)

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν την Τρίτη όταν ένα φέρι μποτ ανατράπηκε στη Σρι Λάνκα, έχοντας σαν αποτέλεσμα δεκάδες επιβάτες να βρεθούν στο νερό.

Το πλοίο ανατράπηκε περίπου στις 07:30 ενώ διέσχιζε μια λιμνοθάλασσα κοντά στην πόλη Kinniya, στην ανατολική πλευρά του νησιού. Το πλοίο εκτελούσε αυτό το δρομολόγιο επειδή μια γέφυρα είχε κλείσει για επισκευές, είπε κάτοικος της περιοχής.

Πολλοί από τους επιβάτες ήταν παιδιά που πήγαιναν στο σχολείο, σύμφωνα με τοπικές αναφορές. Είκοσι άνθρωποι διασώθηκαν ενώ έξι ανασύρθηκαν νεκροί, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων παιδιών. Τουλάχιστον εννέα επιπλέον παιδιά νοσηλεύονται, ανάμεσά τους και ένα κορίτσι που έχει εισαχθεί στην εντατική, σύμφωνα με την Daily Mirror.

Δύτες του Πολεμικού Ναυτικού της Σρι Λάνκα προσπάθησαν να εντοπίσουν περισσότερους επιζώντες, αλλά η προσπάθεια έκτοτε έχει διακοπεί. Μετά το ατύχημα, κάτοικοι της περιοχής επιτέθηκαν στο σπίτι ενός τοπικού βουλευτή, ισχυριζόμενοι ότι κυβερνητικοί αξιωματούχοι δεν είχαν λάβει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας της γέφυρας.

Στο βίντεο που φαίνεται ότι η μπροστινή πόρτα του βουλευτή έχει σπάσει και ότι η μπροστινή είσοδος είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από το πλήθος.

Διαβάστε ακόμα