Θυγατρική της Navios στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

navios_madstream_

Η Navios Maritime Midstream Partners LP, μια πρόσφατα συσταθείσα θυγατρική της ιδιοκτήτριας τάνκερ Navios Maritime Acquisition Corporation, ξεκίνησε μια αρχική δημόσια προσφορά 8.100.000 κοινών μετοχών.

Η Navios Midstream αναμένεται να χορηγήσει στους ασφαλιστές μια επιλογή 30 ημερών για να αγοράσουν από μια επιπλέον προσφορά 1.215.000 κοινών μετοχών.

Αυτήν την περίοδο η τιμή IPO αναμένεται να είναι μεταξύ 19 και 21 δολαρίων ανά μετοχή. Οι μετοχές θα εισαχθούν στο Χρηματιστήριο Αξιών της Νέας Υόρκης υπό το σύμβολο “ΝΑΡ”.

Σύμφωνα με την Navios Maritime, τα έσοδα από την προσφορά θα χρησιμοποιηθούν πρώτιστα για να χρηματοδοτήσουν ένα μέρος της τιμής αγοράς του μετοχικού κεφαλαίου θυγατρικών της Navios Acquisition της που κατέχουν σκάφη που προορίζονται για τον αρχικό στόλο VLCC της Navios Midstream.

Oi Merrill Lynch, Pierce, Fenner & Smith Incorporated, Citigroup Global Markets Inc. και η JP Morgan Securities LLC, θα τεθούν διαχειριστές του ββλίου προσφορών και αντιπροσώποι των ασφαλιστών, σύμφωνα με τη Navios Maritime.

Διαβάστε ακόμα