Τι ανακοίνωσε η εταιρεία για τον παράφρων Πλοίαρχο;

trelos_ploiarxos

Σε ανακοίνωση προχώρησε η πλοιοκτήτρια εταιρεία του πλοίου «JAL VAHINI», το οποίο προσπάθησε να εισέλθει στο λιμάνι χωρίς να έχει πάρει άδεια.

Οι πλοιοκτήτρια εταιρεία δήλωσε ότι έχει λάβει γνώση του περιστατικού και αναγνωρίζει ότι το πλοίο μπήκε στο λιμάνι χωρίς άδεια. Μετά από επέμβαση της λιμενικής αρχής, το πλοίο έδεσε στην προβλήτα 1 με επιτυχία και χωρίς να υπάρξει κάποιο ατύχημα.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές για την παρέμβαση τους και υποσχέθηκε πλήρη συνεργασία μαζί τους για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο πλοίαρχος, μετά τον ελλιμενισμό του πλοίου εισήχθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις λόγω των συμπτωμάτων υπερβολικού άγχους, ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο. Η οικογένεια του ενημερώνεται συνεχώς ενώ ο πλοίαρχος έχει την πλήρη υποστήριξη της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Ο πλοίαρχος του «Jal Vahini» αντικαταστάθηκε και μαζί με το πλήρωμα βοηθούν τις αρχές στην έρευνα που κάνουν. Όταν τελειώσει η έρευνα, το πλοίο θα φορτώσει για να συνεχίσει το ταξίδι του με προορισμό τη Mundra.

Διαβάστε ακόμα