Το δεύτερο κινούμενο με LNG containership παρέλαβε η ΤΟΤΕ Maritime

Perla_Del_Caribe_NASSCO
Το δεύτερο κινούμενο με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) containership παγκοσμίως, το Perla Del Caribe, έχει παραδοθεί στην αμερικάνικη ναυτιλιακή εταιρεία ΤΟΤΕ Maritime.

Κατασκευασμένο από την General Dynamics NASSCO, θυγατρική της General Dynamics, το πλοίο παραδόθηκε δύο μήνες νωρίτερα από το αναμενόμενο και είναι το αδελφό πλοίο του πρώτου κινούμενο με LNG containership στον κόσμο, του Isla Bella.

Αποτελώντας μέρος της συμφωνίας που υπογράφηκε από την ΤΟΤΕ και τη NASSCO τον Δεκέμβριο του 2012, το μήκους 232 μέτρων Marlin Class θα είναι το μεγαλύτερο κινούμενο με LNG φορτηγό πλοίο.

“Το Isla Bella έχει ήδη τεθεί στην υπηρεσία του λαού και των κοινόοτήτων του Πουέρτο Ρίκο και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εισάγουμε το Perla Del Caribe στο εμπόριο τον επόμενο μήνα”, δήλωσε ο Anthony Chiarello, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΟΤΕ.

Το Isla Bella παραδόθηκε στην TOTE τον Οκτώβριο του 2015 και έκτοτε δραστηριοποιείται μεταξύ του Τζάκσονβιλ, της Φλόριντα, και του Σαν Χουάν, στο Πουέρτο Ρίκο.

Διαβάστε ακόμα