ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το Κατάρ ναυλώνει κρουαζιερόπλοια της MSC για το παγκόσμιο κύπελλο του 2022

Το Κατάρ υπέγραψε συμφωνία με την MSC Cruises για τη ναύλωση δύο κρουαζιερόπλοιων με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει σα πλωτά ξενοδοχεία τα οποία θα φιλοξενήσουν οπαδούς των εθνικών ομάδων του παγκοσμίου κυπέλου το 2022.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, το Κατάρ θα ναυλώσει τα κρουαζιερόπλοια MSC Europa και MSC Poesia, τα οποία θα προσδέσουν τον Νοέμβριο του 2022 στο Λιμάνι της Ντόχα του Κατάρ.

Το MSC Europa είναι υπό κατασκευή στο ναυπηγείο Saint-Nazaire της Γαλλίας με προγραμματισμένη παράδοση το 2022. Το πλοίο θα είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο με κινητήρα LNG στο στόλο της MSC Cruises και κατά συνέπεια, το πλοίο θα καίει LNG ενώ θα βρίσκεται στη Ντόχα.

Τα δύο πλοία θα παρέχουν μαζί 4.000 καμπίνες για τους οπαδούς που θα παρευρεθούν στο τουρνουά.
«Είμαστε ευτυχείς που το Κατάρ έχει επιλέξει τα πλοία μας για να εξασφαλίσει ότι οι τουρίστες που θα επισκεπτών τη χώρα κατά τη διάρκεια του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA θα διαθέτουν καταλύματα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για να εμπλουτίσουν περαιτέρω την εμπειρία τους», δήλωσε ο Pierfrancesco Vago, Εκτελεστικός Πρόεδρος της MSC Cruises. «Το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα παγκοσμίως και αυτή θα είναι ακόμη μία ευκαιρία για τους τουρίστες από όλο τον κόσμο που βρεθούν στη Ντόχα να γνωρίσουν τα πλοία μας και να απολαύσουν τη μοναδική διεθνή εμπειρία που μπορούν να προσφέρει μόνο η MSC Cruises»