Το Βιετνάμ καλωσορίζει την εγχώρια κατασκευή δύο πολυτελών Σούπερ γιότ!

Η ναυπήγηση δύο πολυτελών superyacht ξεκίνησε με μια τελετή στις 19 Φεβρουαρίου στο ναυπηγείο Ha Long Shipbuilding του Βιετνάμ.

Τα πλοία κατασκευάζονται από μια συνεργασία μεταξύ της βιετναμέζικης ναυτιλιακής εταιρείας, του Ομίλου Viet Thuan, και του Ομίλου Elegance Hospitality του Βιετνάμ, που λειτουργεί και διαχειρίζεται πολυτελή ξενοδοχεία. Αυτά τα σκάφη θα είναι τα πρώτα του είδους τους που θα κατασκευαστούν εξ ολοκλήρου από το Βιετνάμ.

Πρόκειται επίσης να λειτουργούν από το Βιετνάμ. Αυτό είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην πρόοδο της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας και των θαλάσσιων δραστηριοτήτων της. Τα πολυτελή σκάφη είναι κατασκευασμένα με πρότυπα παγκόσμιας κλάσης στην πολυτέλεια και την πολυπλοκότητα.

Κάθε ένα από αυτά περιγράφεται ότι θα μπορεί να φιλοξενεί 160 επισκέπτες και περίπου 80 άτομα πλήρωμα. Υπάρχουν 55 σουίτες, η καθεμία με ιδιωτικό μπαλκόνι. Οι καμπίνες περιλαμβάνουν επίσης μια μεγάλη σουίτα των ιδιοκτητών, η οποία φέρεται να έχει τραπεζαρία, γραφείο, μπαρ, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και ιδιωτικό χώρο ηλιοθεραπείας.

Οι κοινόχρηστες παροχές περιλαμβάνουν σπα, πολυτελές εστιατόριο, sky bar, wine και cigar bar και βιβλιοθήκη. Θα υπάρχει επίσης μια μεγάλη πισίνα υπερχείλισης με θαλασσινό νερό, beach club, αίθουσα για ταινίες και μπιλιάρδο, προσομοιωτής 3D γκολφ, αίθουσα καραόκε και παιδική λέσχη.

Η ημερομηνία παράδοσης αυτών των σούπερ γιοτ είναι στα τέλη του 2023 και θα λειτουργούν κατά κύριο λόγο στον κόλπο Ha Long, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Τα δρομολόγια τους θα ενσωματωθούν καλά στις λειτουργίες του Elegance Hospitality Group, το οποίο λειτουργεί επίσης πέντε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα La Siesta και εστιατόρια, μπαρ και σπα στην περιοχή.

Διαβάστε ακόμα