Τραγωδία με 3 νεκρούς ψαράδες στην Ερμιόνη

vuthisi_skafous_

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ερμιόνης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό προσάραξης σε βραχώδη ακτή στο Ακρωτήριο Μουζάκι Ερμιόνης, του Α/Κ σκάφους «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Φ» Ν. Π.Χ. 68, με αποτέλεσμα την άμεση βύθισή του, με επιβαίνοντες δύο (02) Έλληνες και τρεις (03) αλλοδαπούς.

Άμεσα, κινητοποιήθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Α.ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στην περιοχή μετέβησαν για παροχή συνδρομής τρία (03) Α/Κ σκάφη, τρία (03) Θαλάσσια Ταξί στα οποία επέβαιναν στελέχη των Λιμενικών Αρχών Πορτοχελίου, Ερμιόνης καθώς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.ΕΛ.ΑΚΤ.

Στις έρευνες συμμετείχε επίσης και ελικόπτερο SEAHAWK του Πολεμικού Ναυτικού. Στην περιοχή του συμβάντος έπνεαν βόρειοι άνεμοι, εντάσεως 4 Μποφόρ.

Από τις έρευνες εντοπίστηκαν σε παρακείμενη ακτή δύο (02) επιβαίνοντες, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός οι οποίοι διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου λόγο υποθερμίας.

Νεκροί εντοπίστηκαν ένας (01) Έλληνας που ανασύρθηκε από τη θάλασσα πλησίον του Αλιευτικού και δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι βρέθηκαν εντός της καμπίνας τους από ιδιώτη δύτη. Οι σοροί των ανωτέρω μεταφέρθηκαν στην Ερμιόνη.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ερμιόνης .

Διαβάστε ακόμα