Υποτροφίες HELMEPA

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σημειώνουμε την αποφοίτηση με άριστες επιδόσεις των 3 υποτρόφων της HELMEPA του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016:

• Ευαγγελία Πουλή, MSc International Maritime Law από το International Maritime Law Institute της Μάλτας, Υποτροφία «Γιώργου Π. Λιβανού». Από τον Αύγουστο 2016 εργάζεται στο Νομικό Τμήμα του Merchant Shipping Directorate/Transport Malta.

• Άρτεμις Πουντουρέλη, κόρη ναυτικού, MSc Sustainable Energy Futures από το Imperial College του Λονδίνου, που έλαβε την υποτροφία «Βασίλη Κ. Κωνσταντακόπουλου». Εργάζεται ως Project Manager σε κατασκευαστική εταιρεία φωτοβολταϊκών πάρκων στο Λονδίνο.

• Κωνσταντίνος Μπάλλας, γιος ναυτικού, ΜSc, Engineering Business Management από το Warwick University της Μ. Βρετανίας, Υποτροφία «Σταύρου Νταϊφά» – ευγενική χορηγία της κας Ειρήνης Στ. Νταϊφά, Ειδικής Γραμματέως του Δ.Σ. Αποφοίτησε την 17/1/2017.

Επίσης, με χαρά παρακολουθούμε την πρόοδο των 4 νέων υποτρόφων της HELMEPA, του ακαδημαϊκού έτους 2016-17, που είναι: Στεφανία Καλλέργη, MSc Maritime Organization Management στο John Moores University του Λίβερπουλ, Ηλίας Δεληγιάννης, MSc Water, Air, Pollution and Energy in Local and Regional Scales στο Universite Paris Saclay, Δωροθέα Νασιούδη, MSc Climate Change, Management and Finance στο Imperial College του Λονδίνου και Μαρία Σταμούλη, MSc Sustainable Energy Systems στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Ευχόμαστε στους πρώτους καλή σταδιοδρομία και στους δεύτερους καλή επιτυχία!

Οι υποτροφίες της HELMEPA για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 θα ανακοινωθούν τον ερχόμενο Μάρτιο.

Διαβάστε ακόμα