Βαρβιτσιώτης: «Σημαία ποιότητας και όχι ευκαιρίας η ελληνική»

ploio_elliniki_simaia_

Για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ελληνικής σημαίας μίλησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με αφορμή την επικείμενη έκθεση «Ποσειδώνια» και στο τι απεικονίζει η διοργάνωση, τόσο για την Ελλάδα όσο και για τη Ναυτιλία γενικότερα.

Ο υπουργός έκανε λόγο για τα πρόσφατα συμπεράσματα του συμβουλίου υπουργών και της Διακήρυξης Αθηνών, ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (Ε.Ε.Ε.), Θ. Βενιάμης, σημείωσε τη δυναμική του κλάδου εστιάζοντας περισσότερο στη διοργάνωση και στο τι απεικονίζει για τη Ναυτιλία, υπενθυμίζοντας το υψηλό ποσοστό που κατέχουν οι Έλληνες εφοπλιστές, στη παγκόσμια ναυτιλία, σε gt και dwt.

Αντίστοιχη τοποθέτηση έκανε και ο Πρόεδρος του Committee, κ. Χ. Φαφαλιός.

Ο Θεόδωρος Βώκος, Εκτελεστικός Διευθυντής, Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε., ανέφερε ότι η Έκθεση είναι καταφανώς μεγαλύτερη σε αριθμό συμμετοχών σε σχέση με τα προηγούμενα «Ποσειδώνια», ενώ αυξημένος είναι και ο αριθμός των εθνικών περιπτέρων που θα βρίσκονται στην έκθεση ενώ για πρώτη φορά θα εμφανιστούν και ελληνικές επιχειρήσεις που θα αναπτύσσουν ρόλο σε τεχνικούς τομείς της Ναυτιλίας.

defencenet.gr

Διαβάστε ακόμα