Βραβείο καλύτερης Ναυτιλιακής Εταιρείας για τη Wallem

wallam_brabeio_kaluteris_nautiliakis_etaireias_

Τη Δευτέρα, η WALLEM έλαβε τον τίτλο της Ναυτιλιακής Εταιρείας της Χρονιάς στα Διεθνή Βραβεία Πρόνοιας των Ναυτικών. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη της Ελβετίας με διοργανωτή τον Guy Ryder, Γενικό Γραμματέα της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (International Labour Organisation-ILO).

Η με έδρα το Χονγκ Κονγκ εταιρεία ναυτιλιακών υπηρεσιών έχει κερδίσει μια σειρά από βραβεία από τους ναυτικούς, τους πελάτες και τους συναδέλφους της. Η εταιρεία έλαβε το βραβείο από το Διεθνή Δίκτυο Πρόνοιας και Βοήθειας Ναυτικών (International Seafarers Welfare and Assistance Network-ISWAN) κυρίως λόγω των προγραμμάτων ασφάλισης και προνοιακών παροχών του πληρώματος του Ομίλου Wallem, αφού βραβεύθηκε από τους ναυτικούς ως ο κορυφαίος εργοδότης σε όλο τον κόσμο.

Η Wallem Ship Management έλαβε επίσης το βραβείο του Μεταφορέα Αυτοκινήτων της χρονιάς και το βραβείο καινοτόμου αποθηκευτικού χώρου και εξοικονόμησης χρόνου.

Η Wallem έλαβε επίσης το βραβείο καλύτερης διεύθυνσης πλοίου στα Ασιατικά βραβεία εμπορικής ναυτιλίας του 2014, που πραγματοποιήθηκαν στις 7 Απριλίου στη Σιγκαπούρη.

Διαβάστε ακόμα