Βράβευση της ναυτιλιακής Enterprises Shipping & Trading S.A.

Η Enterprises Shipping and Trading S.A., συμφερόντων του Βίκτωρα Ρέστη, ανακοίνωσε ότι διακρίθηκε με το βραβείο “Υπεύθυνης Επιχειρηματικής Αριστείας” στην ετήσια τελετή απονομής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το βραβείο “Υπεύθυνης Επιχειρηματικής Αριστείας” απονεμήθηκε στην Enterprises Shipping & Trading S.A. από τον Πρόεδρο της EBEN Ελλάδας, Αντώνη Γκoρτζή και τον Πρόεδρο της EBEN Ευρώπης, Geert Demuijnck σε μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών στις 8 Σεπτεμβρίου 2017.

“Η Enterprises Shipping & Trading S.A. πιστεύει ότι για να διασφαλίσουμε στις επόμενες γενιές ένα καλύτερο μέλλον, η έννοια της κοινωνικής υπευθυνότητας θα πρέπει να προαχθεί.

Είναι υποχρέωσή μας απέναντι σε όλους όσους επηρεάζονται από τη λειτουργία της εταιρείας καθώς και προς τις μελλοντικές γενιές, να υψώνουμε συνεχώς τον πήχυ εφαρμόζοντας στρατηγικές ηθικής διακυβέρνησης που θα βελτιώσουν το κοινωνικό, το οικονομικό και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εταιρείας”, δήλωσε ο Γεώργιος Σαρρής, Διευθύνων Σύμβουλος της Enterprises Shipping & Trading S.A.

“Είμαι υπερήφανος για αυτή τη μεγάλη διάκριση που επιβραβεύει τις προσπάθειες των 3.000 εργαζομένων, ναυτικών και υπαλλήλων ξηράς που μοιράζονται το ίδιο όραμα για την αειφόρο ανάπτυξη της εταιρείας”, δήλωσε ο Βίκτωρας Ρέστης, Πρόεδρος της Enterprises Shipping & Trading S.A.

Η Enterprises Shipping & Trading S.A. βραβεύτηκε για πρώτη φορά από την EBEN το 2007. Το 2009, ήταν η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που διακρίθηκε με το βραβείο “Χρυσό Βραβείο Εταιρικής Ηθικής Αριστείας” και έκτοτε διατηρεί ετησίως την πιστοποίησή της.

Ο οργανισμός EBEN είναι το μοναδικό διεθνές δίκτυο που λειτουργεί αποκλειστικά για την προώθηση της επιχειρηματικής δεοντολογίας στην Ευρώπη με στόχο να προάγει αξίες βασισμένες στη διαχείριση, την ηθική ηγεσία και την ευθύνη των εταιρειών προς την κοινωνία.

capital.gr

Διαβάστε ακόμα