«Ξοφλήστε άμεσα τα χρωστούμενα στους ναυτικούς»

dritsas_seen_

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδιών με εξαιρετικές εκπτώσεις!

Με το Προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) συναντήθηκε χθες ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα. Ο Πρόεδρος του ΣΕΕΝ κος Μιχάλης Σακέλης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έθεσαν υπ΄ όψη του κου Αναπληρωτή Υπουργού τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός αφού ευχαρίστησε για την ενημέρωση, τόνισε τη σημασία του διαλόγου για κάθε θέμα που αφορά τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες της χώρας και υπογράμμισε την πρόθεση της Κυβέρνησης για βελτίωση του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου κατόπιν ανοιχτής και ειλικρινούς διαβούλευσης.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην ανάγκη αναβάθμισης του κοινωνικού ρόλου της ακτοπλοΐας, στη συμβολή της στην οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, στο αίσθημα ασφάλειας του νησιωτικού πληθυσμού και στην ανάπτυξη της νησιωτικής Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής υπουργός κος Δρίτσας αναφέρθηκε και στην επιτακτική ανάγκη τακτοποίησης των δεδουλευμένων οφειλόμενων αμοιβών προς τα πληρώματα και ζήτησε να επισπευσθεί η επίλυση του θέματος.

Διαβάστε ακόμα