Ανάσα στις αλλαγές πληρωμάτων καθώς η Ινδία ανοίγει και πάλι τους ουρανούς της μετά από 2 χρόνια

Ανάσα φαίνεται να παίρνουν ναυτικοί και ναυτιλιακέ εταιρίες καθώς όλο και περισσότερες χώρες ανοίγουν τους ουρανούς τους για ακόμη περισσότερα αεροπλάνα καθώς χαλαρώνουν οι περιορισμοί του Covid.

Η Ινδία θα επανεκκινήσει τις προγραμματισμένες διεθνείς πτήσεις από τις 27 Μαρτίου, δύο χρόνια μετά την αναστολή τους στις 23 Μαρτίου 2020.

Η κυβέρνηση της Ινδίας αποφάσισε να επανεκκινήσει τις προγραμματισμένες εμπορικές υπηρεσίες επιβατών από και προς την Ινδία υπό το φως της μείωσης των κρουσμάτων του Covid-19, της αυξημένης εμβολιαστικής κάλυψης σε όλο τον κόσμο και της διαβούλευσης με τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Στη Μανίλα, όπου είναι ακόμη μία σημαντική περιοχή για αλλαγή πληρωμάτων για τον παγκόσμιο εμπορικό στόλο, η Philippine Airlines δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι θα προσθέσει περισσότερες από 1.500 διεθνείς και εσωτερικές πτήσεις αυτόν τον μήνα. Οι προγραμματισμένες πτήσεις θα αυξηθούν περισσότερο από 50%.

«Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι ότι τα αεροπορικά ταξίδια θα ανακάμψουν τους επόμενους μήνες», δήλωσε ο Stanley Ng, ο οποίος έγινε αναπληρωτής πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας στα τέλη Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμα