17ο Ναυτιλιακό Forum της NAVIGATOR

Ο κατεξοχήν θεσμός για τα ελληνικά ναυτιλιακά δρώμενα, το 17ο Ναυτιλιακό Forum της NAVIGATOR πρόκειται να λάβει χώρα την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, στο πλωτό Μουσείο Hellas Liberty (Πύλη Ε2, Λιμάνι Πειραιά) από τις 09:30 έως τις 16:00.

Αρχής γενομένης από το 2001, το «NAVIGATOR» αποτελεί το Μακροβιότερο Ελληνικό Ναυτιλιακό Forum που διοργανώνεται με ιδιωτική πρωτοβουλία στον Ελλαδικό χώρο σε ετήσια βάση, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 400 καταξιωμένα στελέχη της Ναυτιλίας.

Έχοντας επιτύχει την καθιέρωση ανοιχτού διαλόγου και ενημέρωσης των συμμετεχόντων σε καίρια ζητήματα που απασχολούν την Ναυτιλία σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο και στοχεύοντας πάντα στην ανάδειξη και συνέχιση της ιστορίας της, η φετινή συνάντηση δεν θα μπορούσε παρά να λάβει χώρα στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο HELLAS LIBERTY, το οποίο είναι το μοναδικό πλωτό μουσείο Liberty στην εμπορική του μορφή, άρρηκτα συνδεδεμένο με τη μεταπολεμική ανασυγκρότηση και την εξέλιξη της ναυτιλίας των Ελλήνων. Για το λόγο αυτό, μέρος των χορηγιών θα διατεθεί για τη συντήρηση του.

Με την υποστήριξη διεθνώς αναγνωρισμένων Ναυτιλιακών Οργανισμών, όπως η BIMCO η FEPORT και η ESPO, τη χορηγική συμβολή Εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια Ναυτιλιακή Βιομηχανία, τη στήριξη από το σύνολο του Ναυτιλιακού Τύπου και τη διεισδυτική ματιά καταξιωμένων Ομιλητών, το «17ο NAVIGATOR 2017 – The Shipping Decision Makers Forum» στοχεύει στην εξέταση της βαρύνουσας σημασίας των λιμένων και της εφοδιαστικής αλυσίδας για τη βιομηχανία της ναυτιλίας, αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει η βιώσιμη καινοτομία. Tέλος, θα πραγματοποιηθεί μία σύντομη παρουσίαση για τη Λέσβο, καθώς αποτελεί το τιμώμενο νησί για φέτος.

Για μια ακόμα χρονιά συντονιστές θα είναι ο Γιώργος Ξηραδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος – XRTC Business Consultants Ltd. & Πρόεδρος του Propeller Club (Port of Piraeus) και η Έλενα Αθουσσάκη, Head of Maritime Sustainability Centre – PwC.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, έχει προσκληθεί για να απευθύνει τον εναρκτήριο χαιρετισμό.

Επί του παρόντος, έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους οι κάτωθι ομιλητές: Ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt, ο Βασίλης Κορκίδης, Πρόεδρος – Εμπορικο & Βιομηχανικο Επιμελητηριο Πειραιως & Πρόεδρος – Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, η Καθηγήτρια Φανή Σακελλαριάδου, Πρόεδρος του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών – Πανεπιστήμιο Πειραιά, η Αθηνά Κανελλάτου, Διευθύνουσα Σύμβουλος – MACGREGOR GREECE, ο Κωστής Αχλαδίτης, Διευθύνων Σύμβουλος – Golden Cargo, η Μαίρη Ποθητού, Marine Insurance & Claims Handling Consultant – PARALEGAL MARITIME SERVICES, ο Σωτήρης Ράπτης, Senior Policy Advisor for Environment and Safety, EcoPorts Coordinator – ESPO, ο Capt. Γαβριήλ Χαλδέζος, Πλοίαρχος Ε.Ν. – Δίπλωμα σε Ναυτιλιακές Σπουδές, ο Δρ. Κώστας Δαμιανίδης, Αρχιτέκτων – Δρ. Ιστορίας Ναυπηγικής, ο Μιχαήλ Μαντζαφός, Πρόεδρος – Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Τεχνολογίας, ο Jeff Horst, Commercial Director – FOSS MARITIME, ο Yoong Hui Chia, CEO – ASCENZ SOLUTIONS, ο Michael Lund, Deputy Secretary General – BIMCO, o Δημήτριος Ματθαίου, Διευθύνων Σύμβουλος –ARCADIA SHIPMANAGEMENT & Πρόεδρος – Green Award Foundation και ο Hugo Du Mez, Advisor Business Intelligence – Dry Bulk – Port of Rotterdam

Την εγγραφή για συμμετοχή σας στο Forum μπορείτε να πραγματοποιήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο http://conference.navigatorltd.gr/old/2017/index.html

Ο Πρόεδρος της NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS, Capt. Δημήτρης Μπεζαντάκος και η Δανάη Μπεζαντάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, αναμένουν να σας καλωσορίσουν στο 17ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της NAVIGATOR.

Διαβάστε ακόμα