4 ναυτικοί ανασύρθηκαν νεκροί μετά την ανατροπή του φορτηγού πλοίου Tung Sung (photo)

Τέσσερα από τα εννέα αγνοούμενα μέλη του πληρώματος του MV Tung Sung, που βυθίστηκε και ανατράπηκε στα νερά του Subuyau την Τετάρτη, βρέθηκαν νεκρά.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ναυτιλιακής Επιβολής της Μαλαισίας, δημοφιλής ως MMEA τα πτώματα εντοπίστηκαν να επιπλέουν από ψαράδες, περίπου 15 ναυτικά μίλια από το Pulau Burung την τρίτη ημέρα των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης. Συγκεκριμένα, το πρώτο πτώμα ανακαλύφθηκε γύρω στη 1.15 μ.μ., το δεύτερο πτώμα στη 1.30 μ.μ. και το τρίτο πτώμα στις 14.30.

Οι συνεχείς επιχειρήσεις έρευνας οδήγησαν στον εντοπισμό ενός ακόμα πτώματος στις 5.20 μ.μ., κοντά στην τοποθεσία όπου βρέθηκαν τα άλλα τρία πτώματα.

Ωστόσο, οι ταυτότητες των τεσσάρων σορών δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστές. Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης θα επεκταθούν και θα επικεντρωθούν στις περιοχές όπου βρέθηκαν τα τέσσερα πτώματα. Η Υπηρεσία Ναυτιλιακής Επιβολής της Μαλαισίας θεωρεί ότι όλα τα μέλη του πληρώματος πνίγηκαν όταν το πλοίο ανατράπηκε και ως εκ τούτου τα πτώματα βγήκαν στην επιφάνεια μετά από τρεις ημέρες.

Διαβάστε ακόμα