Πειραιάς
34°C

Εισροή υδάτων και μεγάλη κλίση σε πλοίο μεταφοράς κοντέινερ- Το πλήρωμα το εγκατέλειψε (video)

Δημοσιεύθηκε στις

21/07/2023

από

Το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων ANGEL ενημέρωσε στις 20 Ιουλίου στις 0930 τοπική ώρα τις λιμενικές αρχές του Kaohsiung στην Ταϊβάν, ότι υπάρχει εισροή υδάτων και μεγάλη αριστερή κλίση στο πλοίο.

Αποφασίστηκε η εγκατάλειψη και των 19 μελών του πληρώματος, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι.

Πολλά κοντέινερ, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσαν στη θάλασσα, ενώ κυκλοφόρησε αντίστοιχη προειδοποίηση προς ναυτιλομένους.

Η επιχείρηση διάσωσης είναι ήδη σε εξέλιξη με πολλά ρυμουλκά και σκάφη να βρίσκονται στο σημείο.

Το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων ANGEL έχοντας φορτωμένα 1349 εμπορευματοκιβώτια έφτασε στο Kaohsiung στις 2 Ιουλίου από το Dalian και αγκυροβόλησε στο εξωτερικό αγκυροβόλιο στις 4 Ιουλίου.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C