Πειραιάς
21°C

Ολοκληρώθηκε η αποκόλληση του «AQUA JEWEL»

08/02/2024

Αναφορικά με την προσάραξη του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΚΟΥΑ ΤΖΟΥΕΛ” Ν.Π. 11045 στα Κύθηρα, γνωρίζεται ότι, τις βραδινές ώρες χθες, πραγματοποιήθηκε η αποκόλλησή του.

Στη συνέχεια, το “ΑΚΟΥΑ ΤΖΟΥΕΛ” προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμένα του Διακοφτίου Κυθήρων με τη συνδρομή των Ρ/Κ πλοίων ”ΑΠΟΛΛΩΝ” Ν.Π. 11999 και “ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΣΙΦΝΟΣ” Ν.Π. 12503. Οι οκτώ (08) επιβάτες του πλοίου είχαν ήδη αποβιβαστεί, τις πρωινές ώρες χθες, με τη συνδρομή της Ε/Γ-Λάντζας “Μάχη” Ν.Ν. 11 στην προβλήτα Διακοφτίου και με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας πρόκειται να προωθηθούν στους προορισμούς τους.

Από το συμβάν δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ δεν υπάρχει πλέον εισροή υδάτων.

Διαβάστε ακόμα:
Την άμεση αντικατάσταση του «AQUA JEWEL» ζητά ο Δήμαρχος Κυθήρων

Φωτογραφία:https://www.ieidiseis.gr

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
21°C