Ανατράπηκαν νταλίκες μέσα στο ”SUPERFAST II” λόγω σφοδρής θαλασσοταραχής

anatrop_ntalikas_sperfast_ii_

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδιών με εξαιρετικές εκπτώσεις!

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”SUPERFAST II” Ν.Π. 11930, ότι κατά τη διάρκεια του πλου του από λιμένα Πάτρας προς λιμένα Ηγουμενίτσας, με τελικό προορισμό το λιμένα Μπάρι Ιταλίας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ορισμένα εκ των Φ/Γ οχημάτων που μετέφερε υπέστησαν υλικές ζημιές κατόπιν μετατόπισης αυτών, ενώ στο κυρίως γκαράζ ανατράπηκε ένα Φ/Γ όχημα και ένα επικαθήμενο.

Στο πλοίο επέβαιναν 28 επιβάτες, 35 Φ/Γ, 03 Ι.Χ.Ε. & 01 mini bus, ενώ οι 313 επιβάτες που ανέμεναν προς επιβίβαση στο λιμένα Ηγουμενίτσας, καθώς και τα 74 Φ/Γ, 25 Ι.Χ.Ε., 27 mini bus & 02 τρέιλερ, ενημερώθηκαν για την καθυστέρηση απόπλου του πλοίου. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του ”SUPERFAST II” μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας και πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης και προστασίας περιβάλλοντος από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται η διευθέτηση των οχημάτων στο πλοίο.

Διαβάστε ακόμα