Πειραιάς
15°C

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο εσωτερικό του Euroferry Olympia

28/02/2022

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο εσωτερικό του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Euroferry Olympia, στο λιμάνι του Αστακού, μετά το άνοιγμα του καταπέλτη.

Στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήδη επιχειρούν στο σημείο, ενώ υπάρχει και πυροσβεστικό πλοιάριο για να συνδράμει. Σημειώνεται, ότι ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στο τρίτο κατάστρωμα του πλοίου τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι, ανήλθε στους 8, ενώ 3 άτομα ακόμα φέρονται να αγνοούνται. Οι διασωθέντες από το πλοίο είναι 281.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
15°C