Διακόπηκε η έρευνα για γυναίκα που έπεσε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο της Carnival

Η ακτοφυλακή των ΗΠΑ ανέστειλε τις έρευνες για τον εντοπισμό μιας γυναίκας που έπεσε στη θάλασσα από το κρουαζιερόπλοιο Carnival Miracle, στα ανοιχτά του Μεξικού το Σάββατο.

Περίπου στις 03:00 το πρωί του Σαββάτου, καθώς το Carnival Miracle έπλεε στα ανοιχτά της Ενσενάδας, μια γυναίκα επιβάτης 20 χρονών έπεσε στη θάλασσα από το μπαλκόνι της στην καμπίνας της.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και αμέσως σταμάτησε το πλοίο και καθέλκυσε την σωσίβια λέμβο διάσωσης. Το πλοίο βοήθησε στην έρευνα και διάσωση μαζί με την Ακτοφυλακή των ΗΠΑ και του Μεξικανικού Ναυτικού. Με εντολή τελικά αφέθηκε το Carnival Miracle να συνεχίσει το ταξίδι του.

«Οι σκέψεις μας είναι με την επιβάτη και την οικογένειά της και η Ομάδα Φροντίδας μας παρέχει υποστήριξη», ανέφερε η Carnival σε δήλωση.

Το πλοίο επέστρεψε στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια την Κυριακή όπως είχε προγραμματιστεί. Τα πληρώματα της Ακτοφυλακής και του Μεξικανικού Ναυτικού συνέχισαν μια θαλάσσια και εναέρια έρευνα για την άτυχη γυναίκα για περισσότερες από 30 ώρες – συμπεριλαμβανομένης μιας ολονύκτιας προσπάθειας από το σκάφος USCGC Forrest Rednour – προτού διακόψουν την προσπάθεια.

Διαβάστε ακόμα