Εισροή υδάτων στο «Χανιά ΙΙΙ» στην Ικαρία

skafos_limenikou_

Διάλεξε μέσα από χιλιάδες προϊόντα μόνο με ένα κλικ!

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα,η Λιμενική Αρχή Αγίου Κήρυκου από τον κυβερνήτη του Ε/Γ-Δ/Ρ «ΧΑΝΙΑ ΙΙΙ» Ν. Χανίων 224 ότι το πλοίο παρουσιάζει εισροή υδάτων και για λόγους ασφάλειας έσβησε τις μηχανές και παρέμεινε ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά Αγίου Κήρυκου.

Ανωτέρω πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο ΚΑΡΚΙΝΑΓΡΙ – ΤΡΑΠΑΛΟΥ – ΜΑΓΓΑΝΙΤΗΣ – ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟΣ και επιστροφή με οχτώ (08) επιβάτες και (02) άτομα πλήρωμα.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν το Α/Κ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Σ.Α.Κ. 103 και το Α/Κ «ΚΑΤΕΡΙΝΑ Α» Ν.Σ. 327 με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. απέπλευσε από την Πάτμο προς παροχή συνδρομής.

Με τον κατάπλου των Αλιευτικών σκαφών στην περιοχή οι οχτώ (08) επιβάτες μετεπιβιβάσθηκαν με ασφάλεια στο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ» και μεταφέρθηκαν στο λιμένα Αγίου Κήρυκου, ενώ το «ΚΑΤΕΡΙΝΑ Α» ρυμούλκησε το «ΧΑΝΙΑ ΙΙΙ» το οποίο πλαγιοδέτησε ασφαλώς στο λιμάνι του Αγίου Κήρυκου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΧΑΝΙΑ ΙΙΙ» μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αποκατάστασης βλάβης και διατήρησης αξιοπλοΐας.

Διαβάστε ακόμα