Εκδήλωση προς τιμήν των αποχωρούντων στελεχών των Μινωικών Γραμμών λόγω συνταξιοδότησης

minoan_lines_Οι Μινωικές Γραμμές πραγματοποίησαν το Σάββατο 9/1/2016 στο πλοίο H/S/F KNOSSOS PALACE που βρισκόταν στο λιμάνι του Ηρακλείου, ειδική επετειακή τελετή για να τιμήσουν τέως στελέχη της εταιρείας που συνταξιοδοτήθηκαν, επισφραγίζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συνέπεια, την προσήλωση στο καθήκον και την ευσυνειδησία που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας.

Τα ονόματα των τιμώμενων προσώπων ήταν:

minoan_lines__

Στην τελετή παρευρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες των τιμωμένων, εκπρόσωποι του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, των Λιμενικών Αρχών και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ενώ, από την πλευρά των Μινωικών Γραμμών, παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αντώνης Μανιαδάκης, τέως επίτιμα και νυν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθυντικά στελέχη, το προσωπικό των Κεντρικών Γραφείων και Πρακτορείων Ηρακλείου με τις οικογένειές τους, ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μετόχων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, στο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ως εταιρεία θέλουμε να προβάλλουμε στις νέες γενιές των στελεχών των Μινωικών Γραμμών σαν πρότυπα όλους εσάς, που επί σειρά ετών προσφέρατε τις υπηρεσίες σας με αγάπη, αφοσίωση και ακεραιότητα. Η πορεία, η προσωπικότητά σας συνέβαλαν ώστε οι Μινωικές Γραμμές να διανύσουν μία τόσο σημαντική και επιτυχημένη πορεία, να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις, με σωστό σχεδιασμό και σωστή δουλειά και να καταξιωθούν ως μία από τις καλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της Ευρώπης στο χώρο της επιβατηγού οχηματαγωγού ναυτιλίας».

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά τα μέλη του Φωνητικού Συνόλου Αναγεννησιακής Μουσικής «Φραγκίσκος Λεονταρίτης» με μοναδικές Αναγεννησιακές μελωδίες και Ναπολιτάνικες καντσονέτες.

Διαβάστε ακόμα