Έκπτωση 50% στους μόνιμους κατοίκους της Ύδρας από την HellenicSeaways

hellenic_flying_

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδιών με εξαιρετικές εκπτώσεις!

Η HellenicSeaways συνεπής στις δράσεις στήριξης κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, προσφέρει 50% έκπτωση στις μετακινήσεις με τα πλοία της εταιρίας, στους περίπου 2000 μόνιμους κατοίκους της Ύδρας.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της HellenicSeaways, κ. Αντώνης Αγαπητός είχε συνάντηση την Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου με το Δήμαρχο Ύδρας κ. Γεώργιο Κουκουδάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Αγαπητός ενημέρωσε το Δήμαρχο σχετικά με την ενέργεια και την εφαρμογή της, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αμέριστη και ουσιαστική στήριξη της εταιρείας στις τοπικές κοινωνίες των ελληνικών νησιών.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί τον πρώτο σταθμό αντίστοιχων πρωτοβουλιών που θα ακολουθήσουν στο προσεχές διάστημα και θα αφορούν κατοίκους τοπικών κοινωνιών.

Η έκπτωση θα ισχύει κάθε Τρίτη από 23/1/2015 έως 31/10/2015 στα εξής δρομολόγια :

– 07.05 από Ύδρα προς Πειραιά
– 17.00 από Πειραιά προς Ύδρα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HellenicSeaways, κ. Αντώνης Αγαπητός δήλωσε σχετικά:

«Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία στόχος μας είναι να επιβραβεύσουμε και να ενισχύσουμε τους κατοίκους της Ύδρας, με τους οποίους συμπορευόμαστε εδώ και πολλά χρόνια στις θαλάσσιες μεταφορές. Παρά τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, η HellenicSeaways θα συνεχίσει αντίστοιχες δράσεις αναγνωρίζοντας τη συμβολή των νησιωτικών κοινωνιών στην ανάπτυξη της ελληνικής ακτοπλοΐας».

Διαβάστε ακόμα