Έκρηξη σε φορτηγό πλοίο – 5 μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ

Πέντε μέλη του πληρώματος φορτηγού πλοίου μεταφοράς χύδην φορτίου μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο στο Σίδνεϊ, αφού τραυματίστηκαν σε έκρηξη στο πλοίο.

Η Canada Steamship Lines ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του περιστατικού που έγινε την Δευτέρα, δύο μέλη του πληρώματος υπέστησαν ελαφρά εγκαύματα στα χέρια και τα πρόσωπά τους, ενώ τρία υπέστησαν επιφανειακά τραύματα όταν αναφλέχθηκε μεθάνιο στο χώρο του ξυλουργού καθώς το πλοίο βρισκόταν στο αγκυροβόλιο στο λιμάνι του Σίδνεϊ.

Σε ένα email, η Brigitte Hebert, εκπρόσωπος της Canada Steamship Lines δήλωσε ότι ένα μέλος του πληρώματος πήρε εξητήριο από το νοσοκομείο, ενώ και τα άλλα μέλη αναμένεται επίσης να πάρουν εξιτήριο τις επόμενες ημέρες. Ένα από αυτά θα περαιτέρω θεραπεία για ένα σπασμένο οστό. Ο Χέμπερτ είπε ότι το CSL Kajika που είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Σίδνεϊ μετά την έκρηξη, δεν υπέστη κατασκευαστικές ζημιές.

Είπε ότι το ατύχημα είναι υπό διερεύνυση. Σύμφωνα με αναφορές που κοινοποίησε η καναδική ακτοφυλακή, ένα τοπικό σκάφος προσέγγισε για ιατρική βοήθεια μετά την έκρηξη.

Διαβάστε ακόμα