Έκτακτη αεροδιακομιδή ναυτικού από δεξαμενόπλοιο στα ανοικτά του Τέξας (Βίντεο)

Η Αμερικανική Ακτοφυλακή (USCG) έκανε γνωστό ότι πραγματοποίησε με επιτυχία έκτακτη αεροδιακομιδή ναυτικού από ένα τάνκερ στις 19 Νοεμβρίου, 11 μίλια ανοικτά της ακτής του Port Aransas στο Τέξας.

Η ακτοφυλακή έλαβε κλήση γύρω στις 4:23 μ.μ. από το Crudesun, η οποία ανέφερε ότι ένα 45χρονο μέλος του πληρώματος είχε συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, και μετά από την εισήγηση του γιατρού που είχε βάρδια, αποφασίστηκε η άμεση μεταφορά του ναυτικού σε νοσοκομείο.

Στο σημείο απεστάλη ελικόπτερο όπου και κατάφερε να μεταφέρει τον ναυτικό στο νοσοκομείο CHRISTUS Spohn του Corpus Christi σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τα όσα είπε η ακτοφυλακή.

Όπως είναι κατανοητό, οι ομάδα της ακτοφυλακής του ελικοπτέρου Air Corpus Christi εκτέλεσαν μια εξαιρετική δουλειά για τη διάσωση του 45χρονου άνδρα από ένα δεξαμενόπλοιο αργού πετρελαίου που βρισκόταν περίπου 11 μίλια ανοικτά της ακτής του Port Aransas, ανέφερε η ακτοφυλακή σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό Twitter μαζί με ένα βίντεο από την αποστολή διάσωσης.

Διαβάστε ακόμα