Έκτακτη αεροδιακομιδή ναυτικού φορτηγού πλοίου που έπεσε από ύψος τριών μέτρων

Η Ακτοφυλακή των ΗΠΑ επικοινώνησε με την Πολιτειακή Αστυνομία του Μέριλαντ και την ενημέρωσε πως ένας τραυματισμένος ναυτικός που επιβαίνει σε ένα φορτηγό οποίο έχει τραυματιστεί και χρειάζεται άμεση ιατρική βοήθεια.

Ο ναυτικός του φορτηγού πλοίου Abtenauer έπεσε από ύψος άνω των τριών μέτρων και έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η πολιτειακή αστυνομία απέστειλε ένα ελικόπτερο από το Middle River του Μέριλαντ και συνάντησε το Abtenauer κοντά στο νησί Kent, ακριβώς νότια της Βαλτιμόρης.

Το ελικόπτερο στάθηκε πάνω από το πλοίο και κατέβηκε ένα μέλος του πληρώματος, το οποίο βοήθησε στην προετοιμασία του ασθενούς για την ανύψωση και επιβίβαση του στο ελικόπτερο.

Ο ασθενής επιβιβάστηκε επιτυχώς στο ελικόπτερο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο R Adams Cowley Shock Trauma Center στη Βαλτιμόρη.

Το bulker Abtenauer είναι ελλιμενισμένο στο λιμάνι της Βαλτιμόρης. Σύμφωνα με το αρχείο της Equasis, είχε τεθεί υπό κράτηση για παραλήψεις που βρέθηκαν σχετικά με τον Κώδικα ISM στην Αυστραλία τον Μάρτιο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επιθεώρησης, ο κρατικός λιμενικός έλεγχος της Αυστραλίας διαπίστωσε τέσσερα προβλήματα στο σύστημα πρόωσης και τα βοηθητικά του συστήματα, δύο προβλήματα με τα συστήματα συναγερμού του μηχανοστασίου και δύο ακόμη απροσδιόριστα ζητήματα ασφάλειας.

Διαβάστε ακόμα