Επιβάτες κινδύνεψαν όταν κρουαζιερόπλοιο πραγματοποίησε απότομο ελιγμό για να αποφύγει σωσίβια σχεδία με πρόσφυγες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Τρίτη που μας πέρασε, δημιουργήθηκε ένας απρόβλεπτος καταρράκτης στο πλοίο Harmony of the Seas της Royal Caribbean International, όταν το πλοίο πραγματοποίησε ένα απότομο ελιγμό για να αποφύγει την σύγκρουση με μία σωσίβια σχεδία με πρόσφυγες, προκαλώντας υπερχείλιση σε μια από τις πισίνες.

Τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντικατοπτρίζουν το νερό που πέφτει στο πλοίο από το κατάστρωμα 15, όπου σημειώθηκε η υπερχείλιση, μέχρι το κατάστρωμα 8, όπου βρισκόταν μια άλλη πισίνα. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή σημαντικές ζημιές κατά τη διάρκεια του συμβάντος, και το κρουαζιερόπλοιο συνέχισε το ταξίδι του.

Το Harmony of the Seas φέρεται να κατευθυνόταν προς το Κοζουμέλ στο Μεξικό μετά από μια επίσκεψη τη Δευτέρα στο ιδιωτικό νησί CocoCay της Royal Caribbean.

Το Cruise Hive ανέφερε ότι οι αξιωματικοί στη γέφυρα κατάφεραν να εντοπίσουν μια σχεδία καθώς έπλεαν μέσω των Στενών της Φλόριντα, πραγματοποιώντας έναν απότομο ελιγμό για να αποτραπεί η σύγκρουση.

Αυτό προκάλεσε υπερχείλιση νερού σε μια πισίνα στο κατάστρωμα 15, πέφτοντας στο κατάστρωμα 8, σπέρνοντας τον πανικό στους επιβάτες.

Μιλώντας στο Newsweek, ένας εκπρόσωπος της Royal Caribbean ανέφερε ότι στις 3 Ιανουαρίου, το Harmony of the Seas φέρεται να είδε μια σχεδία στη θάλασσα και στη συνέχεια έκανε ελιγμούς για να προσφέρει βοήθεια. Αυτός ο ελιγμός έκανε το νερό από το κατάστρωμα της πισίνας να περάσει απροσδόκητα στο κάτω κατάστρωμα του πλοίου.

Το νερό πιθανότατα προήλθε από την πισίνα της παραλίας του Harmony of the Seas στο κατάστρωμα 15, καθώς η υπερχείλιση προερχόταν από τη δεξιά πλευρά του πλοίου.

Αυτό είναι ακόμη ένα περιστατικό από τα πολλά που έχουν συμβεί τώρα τελευταία στον κλάδο της κρουαζιέρας.

Διαβάστε ακόμα