Ετοίμαζαν τρομοκρατικά χτυπήματα κατά Μαρινάκη, Φέσσα, Βενιάμη και ΝΔ

marinakis_

Τρομοκρατικό χτύπημα κατά συγκεκριμένων στόχων, μεταξύ των οποίων ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Θ. Φέσσας, ετοίμαζαν συνεργάτες του Νίκου Μαζιώτη, στις 4 Οκτωβρίου, ανήμερα του εορτασμού των 40 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αγώνας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι διαρκής και επίμονος, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης τύπου.

Για τον συλληφθέντα, ο οποίος είναι συνεργάτης του Ν. Μαζιώτη, τόνισε ότι είχε στην κατοχή του σχέδια για τις δραστηριότητες του εφοπλιστή Ευ.Μαρινάκη και του επικεφαλής του ομίλου Info-Quest Θ.Φέσσα, τηλέφωνα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών πρόεδρος της οποίας είναι ο Θ. Βενιάμης, αναφορές στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και αποκόμματα εφημερίδων από συγκεκριμένα γεγονότα.

Η έρευνα της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και καιρό, γινόταν με πλήρη μυστικότητα, ενώ ενήμερος για την πορεία της ήταν ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. συμπλήρωσε ότι στη γιάφκα του Βύρωνα βρέθηκαν αποτυπώματα του Νίκου Μαζιώτη, ενώ εκτίμησε ότι βάσει των σημειώσεων και των στοιχείων που βρέθηκαν πάνω στον συλληφθέντα, ετοιμαζόταν χτύπημα στις 4 Οκτωβρίου.

Προς το παρόν ο συλληφθείς δεν έχει ταυτοποιηθεί, καθώς δεν έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.

bankwars.gr

Διαβάστε ακόμα