Φωτιά σε θαλαμηγό στην Κρήτη [pics]

fire_ship_yacht_

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδιών με εξαιρετικές εκπτώσεις!

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αγίου Νικολάου, για εκδήλωση πυρκαγιάς σε σκάφος, το οποίο ελλιμενιζόταν στη μαρίνα Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαπιστώνοντας πως επρόκειτο για το Θ/Γ-Α/Ψ ”JAY DEE” σημαίας Κύπρου, στο οποίο είχε εκδηλωθεί μεγάλης έκτασης πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε επιτυχώς.

Κατά την ώρα της πυρκαγιάς δεν επέβαιναν άτομα στο εν λόγω σκάφος ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε υλικές ζημιές στα άλλα ελλιμενιζόμενα σκάφη και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Παράλληλα, από το φορέα διαχείρισης της μαρίνας Αγίου Νικολάου τοποθετήθηκε προληπτικά πλωτό φράγμα τόσο στην είσοδο της μαρίνας, όσο και περιμετρικά του σκάφους, για πρόληψη πιθανής ρύπανσης του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, ενώ το ”JAY DEE”, μετά την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς, μεταφέρθηκε ρυμουλκούμενο στην κεκλιμένη ράμπα της μαρίνας (γλίστρα) και στη συνέχεια ανελκύστηκε από γερανό.

fire_yacht_

fire_ship_yacht_

fire_yacht__

Διαβάστε ακόμα