Η Disney παραγγέλνει δύο νέα κρουαζιερόπλοια

AquaDuck Water Coaster on the Disney Dream
Η Walt Disney Co ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία για την κατασκευή δύο κρουαζιερόπλοιων για την επιχείρησή της Disney Cruise Line.

Η εταιρεία, η οποία υπέγραψε τη συμφωνία με το ναυπηγείο Meyer Werft της Γερμανίας, δήλωσε την Πέμπτη ότι τα πλοία αναμένεται να είναι έτοιμα μεταξύ 2021 και 2023.

Η Disney Cruise Line, η οποία υπάγεται στα θεματικά πάρκα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, ξεκίνησε το 1998 και λειτουργεί έξω από λιμάνια της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης.

Κάθε νέο πλοίο θα έχει βάρος περίπου 135.000 Gt – ελαφρώς μεγαλύτερο από ό, τι τα νεότερα πλοία της Disney Cruise Line, το Disney Dream και το Disney Fantasy – και προς το παρόν σχεδιάζεται να περιλαμβάνει περίπου 1.250 καμπίνες επισκεπτών. Ενώ ο σχεδιασμός, τα ονόματα των πλοίων και τα δρομολόγια είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, η ομάδα της Walt Disney Imagineering ονειρεύεται ήδη συναρπαστικούς νέους τρόπους για να δημιουργήσει μαγικές περιπέτειες στη μέση των ωκεανών.

Με την καθέλυση του Disney Dream και του Disney Fantasy το 2011 και το 2012, η εταιρεία λάνσαρε πολλές πρωτιές για τη βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων ενός θαλάσσιου τρένου λούνα παρκ (AquaDuck) και των ψηφιακών φινιστρινιών στο εσωτερικό των καμπίνων (Magical Portholes) που προσφέρουν θέα σε πραγματικό χρόνο στην θάλασσα, μαζί με απεικονίσεις χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων της Disney.

Τα σχέδια για την επέκταση της Disney Cruise Line έρχονται σε μια περίοδο ανάπτυξης και καινοτομίας για τις επιχειρήσεις της Disney παγκοσμίως.

“Η επέκταση της Disney Cruise Line δεν μπορεί παρά να λειτουργεί επιπρόσθετα στον ενθουσιασμό μας για την πρωτοφανή ανάπτυξη που λαμβάνει χώρα σε όλους μας τους προορισμούς διακοπών, από τις νέες εμπειρίες Star Wars που μπαίνουν στο Walt Disney World και στα θέρετρα της Disneyland, στην 25η επέτειο της Disneyland του Παρισιού και το μεγάλο άνοιγμα του νεότερου μας πάρκου, του Shanghai Disney Resort”, δήλωσε ο Bob Chapek, Πρόεδρος της Walt Disney Parks and Resorts.

Διαβάστε ακόμα