Η Neptune Lines επεκτείνεται με νέο χερσαίο βραχίονα logistics

Η Ελληνική πλοιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία πλοίων μεταφοράς οχημάτων Neptune Lines αναπτύσσεται σε χερσαία logistics με μια νέα επιχειρηματική μονάδα.

Οι νεοσύστατη Neptune Land Services (NLS) θα παρέχει αποθήκευση, επεξεργασία και διανομή στην ενδοχώρα για τα οχήματα.

Επικεφαλής της επιχείρησης θα είναι ο Dror Noach ως γενικός διευθυντής, ο οποίος πρόσφατα διετέλεσε αντιπρόεδρος παγκόσμιας εφοδιαστικής για την CNH Industrial, υπεύθυνος, μεταξύ άλλων, για παγκόσμια κέντρα διανομής και επεξεργασίας για ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων της ιταλοαμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας .

Ο Craig Jasienski, Διευθύνων Σύμβουλος της Neptune Lines, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω την Dror για να προσφέρει τη στρατηγική ανάπτυξης μας με την NLS. Με την τεράστια εμπειρία του τόσο στην ευρωπαϊκή επιμελητεία των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών, όσο και στην επιμελητεία των οχημάτων παγκοσμίως, είναι πολύ κατάλληλος για να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες μας».

Η Neptune Lines, που ιδρύθηκε το 1975, διευθύνεται από την πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), Μελίνα Τραυλού, και διαθέτει στόλο 19 πλοίων.

Διαβάστε ακόμα